×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Arga League of Legends-fans protesterar mot storlaget — kräver personaländringar

1
T1 möter ännu en gång protest och kritik från fansen på gatorna.
I veckan protesterade T1-fans mot organisationens val av coacher genom att ställa upp en skåbil med storskärm utanför bland annat T1-högkvarteret. Detta rapporterar Invenglobal.

Enligt rapporten ska skåbilen ställts utan för T1-byggnaden först för att sedan flyttas ut till League of Legends-parken där skärmen ska ha burit ett flertal kritiserande meddelanden riktade mot coach-personalen i organisationen och dess inkompetens.

Bild: Invenglobal
Bild: Invenglobal

"Utse en tidigare spelare på hög nivå i coach-personalen som T1-spelarna förtjänar! Prestandan går bakåt, okvalificerade coacher som inte ens förbereder inför matcher, vi har fått nog!"

Specifika anklagelser visades även upp på storskärmen där protestanterna hävdar att medans T1-spelarna spenderar sin tid med att analysera sina motståndare så sitter coacherna och leker runt in-game mitt i ligans gång.

T1-chefen Joe Marsh kritiserade protesten och kritiken på Twitter genom att säga att 100 "fans" slösade sina pengar på skåpbilen för att föra sin talan som inte resonerar med den övriga miljonen fans laget har.

Bild: JoeMar/Twitter
Bild: JoeMar/Twitter

Artikelbild: Pressbild/T1
Videokälla: LEC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..