×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Plats i LEC såld – köparen uppges betala 350 miljoner kronor

1
Team Heretics köper Misfits Gamings plats till LEC för storsumma.
Team Heretics har köpt Misfits Gamings plats i LEC för 350 miljoner kronor. Detta enligt uppgifter till Blix.gg.

Enligt uppgifterna ska kostnaden för majoriteten av den nordamerikanska organisationens LEC-plats ha överskridit 340 miljoner kronor och sätter Misfits som en minoritetspartner framöver. Transaktionen ska enligt Misfits pressmeddelande gå igenom 2023.

Den nordamerikanska organisationen ska fokusera på sina större strategier inom expansion med innehållsskapare och gamingprofiler och valde därför att ge upp sin plats i LEC till spanska Heretics.

"Det är bitterljuvt att veta att vårt uppdrag att diversifiera innebär att vi inte kan vara på alla ställen samtidigt och vi är ledsna att säga adjö till LEC:s kärleksfulla kamratskap och konkurrenskraft.", säger Misfits Gamings VD, Ben Spoont.

Nu får den spanska organisationen sin chans att debutera i europas största League of Legends-turnering som annonserades genom ett inlägg på organisationens Twitter.

Artikelbild: Pressbild/Team Heretics
Videokälla: LEC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..