×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

28 personer bannade i matchfixningsskandal — majoriteten avstängda på livstid

1
Skandalen har resulterat i att två lag stängts av från Riots liga.
League of Legends-scenen skakas av ytterligare en matchfixningsskandal. Under helgen meddelade den kinesiska League of Legends-ligan LDL att två av ligans lag stängts av från resten av säsongens matcher på grund av matchfixning.

Enligt nyhetssajten Dexerto kommer beslutet efter att en match som spelades i juli granskats av ligans domare. I matchen mellan Team Orange och Twelve lyckades Team Orange med en otrolig comeback efter att ha legat under nästan hela matchen.

LDL:s undersökning har resulterat i att totalt 28 personer, varav de flesta är spelare och ledare i de båda lagen, blivit avstängda från tävlingsspel. Majoriteten av alla avstängningar är på livstid.

Artikelbild: Pressbild/LDL och Riot Games
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..