×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

League-profil bannad från att sända LCS efter bagatell

1
TSM-stjärnan Yiliang "Doublelift" Peng bannas från att co-streama LCS efter sin kommentar live.
Livestreaming-profilen och f.d TSM-proffs Yiliang Peter "Doublelift" Peng har bannats från att livesända veckans LCS-matcher efter att ha sagt "LCS är döende" under en livesändning.

En så kallad "co-stream" innebär att en profil får tillåtelse att direktsända och kommentera pågående matcher där Doublelift sedan tidigare varit en av de tillåtna LCS-profilerna för just co-streaming.

Det f.d proffset avslöjade under gårdagen i en livesändning att hans avstängning beror på den bagatell-artade kommentaren och att det stoppar honom från att co-streama helgens kommande LCS-matcher.


Bisarrt nog under segmentet av sin förklaring till avstängningen trycker Doublelift nästan forcerat ut en "rättelse" till sin kritiserade kommentar och ber om förlåtelse.

- Som ett bevis på min ursäkt, så vill jag tillrättalägga mitt uttalande. LCS är inte döende, och de är inte idioter. Faktiskt så frodar ligan, säger Doublelift under sändningen.

I skrivande stund står det oklart hurpass länge avstängningen kommer att vara i effekt, men Doublelift kommenterade att han kommer att se sina fans i en förmodad co-stream under slutspelen.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..