×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

League-profil bannad från att sända LCS efter bagatell

1
TSM-stjärnan Yiliang "Doublelift" Peng bannas från att co-streama LCS efter sin kommentar live.
Livestreaming-profilen och f.d TSM-proffs Yiliang Peter "Doublelift" Peng har bannats från att livesända veckans LCS-matcher efter att ha sagt "LCS är döende" under en livesändning.

En så kallad "co-stream" innebär att en profil får tillåtelse att direktsända och kommentera pågående matcher där Doublelift sedan tidigare varit en av de tillåtna LCS-profilerna för just co-streaming.

Det f.d proffset avslöjade under gårdagen i en livesändning att hans avstängning beror på den bagatell-artade kommentaren och att det stoppar honom från att co-streama helgens kommande LCS-matcher.


Bisarrt nog under segmentet av sin förklaring till avstängningen trycker Doublelift nästan forcerat ut en "rättelse" till sin kritiserade kommentar och ber om förlåtelse.

- Som ett bevis på min ursäkt, så vill jag tillrättalägga mitt uttalande. LCS är inte döende, och de är inte idioter. Faktiskt så frodar ligan, säger Doublelift under sändningen.

I skrivande stund står det oklart hurpass länge avstängningen kommer att vara i effekt, men Doublelift kommenterade att han kommer att se sina fans i en förmodad co-stream under slutspelen.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..