×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

Koreanska laget trakasserade av sina egna fans – vapen har skickats till träningsanläggningen

1
Spelare och personal vittnar om rädsla och ångest efter de så kallade fansens gränslösa beteende.
Den koreanska esportorganisationen KT Rolster valde häromdagen att tala ut om allvarliga problem som organisationen har med en liten andel av sina fans, rapporterar nyhetssajten Dot Esports. I ett uttalande som postats i organisationens sociala medier-kanaler berättar organisationen att spelare och personal utsatts för allvarliga trakasserier av så kallade fans.

I uttalandet beskriver organisationen att fans trakasserat både spelare och personal genom att skicka hotfulla meddelanden med bland annat bilder på vapen. Utöver meddelandena ska också en fysisk låda med ett vapen ha skickats till lagets träningsanläggning.

Till följd av trakasserierna vittnar både spelare och personal om rädsla och ångest. Enligt KT Rolster kan fansens tilltag vara olagliga och organisationen undersöker nu möjligheterna att vidta rättsliga åtgärder.

KT Rolster mönstrar ett lag i den koreanska League of Legends-ligan LCK. Laget är i skrivande stund femma i tabellen efter elva spelade matcher.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games och Tom Def/Unsplash
Videokälla: LCK/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..