×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Rekkles fortsätter dominera på Twitter — är världens tredje mest omtalade esportare

1
Den svenska superstjärnan är fortsatt en av världens mest omtalade esportprofiler.
Den senaste tiden har Martin "Rekkles" Larsson haft en svajig period. Efter fjolårets misslyckade resultat med G2 Esports såldes spelaren till det franska LFL-laget Karmine Corp som inte lyckades sluta bättre än trea i den franska vårsäsongen.

Trots att resultaten inte gått spikrakt uppåt för svensken fortsätter han dock att dominera på sociala medier. Enligt Rishi Chadha, global gamingchef på Twitter, var Rekkles den tredje mest omtalade esportaren på Twitter under de första tre månaderna av 2022.

Bara två andra esportprofiler, den brasilianska CS-legendaren Gabriel "FalleN" Toledo och hans landsman Bruno "Nobru" Goes, var mer omtalade än svensken på plattformen.

Se de 10 mest omtalade esportarna i listan nedan:


Artikelbild: Rekkles/Instagram
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..