×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Fnatics totala kollaps i slutspelet — förlorade sex raka

1
Fnatic inledde slutspelet med att skicka ner G2 Esports i lower bracket. I semifinalen fick G2 sin revansch.
LEC-slutspelet har bjudit på många höjdpunkter och vändningar under våren, men frågan är om inte Fnatics förvandling som lag är den som stått ut mest. Efter att ha inlett med en komfortabel 3-1 seger mot G2 Esports i den första omgången och två raka vinster mot Rogue hade man ena foten i finalen. Sen kom raset.

Rogue fullbordade nämligen en klassisk "reverse sweep" när man vann tre raka matcher och säkrade finalplatsen. När Fnatic under lördagen ställdes mot G2 igen var det ett revanschsuget lag som laddade in på Summoner's Rift. Men någon revansch för Fnatic blev det inte. G2 som vunnit samtliga sex matcher de spelat efter förlusten mot just Fnatic visade att det var de som ville ha finalplatsen mest.

Ägaren raderade sin tweet
I de två första matcherna uppträdde Fnatic så vilset att till och med lagets ägare tweetade ut att de inte sett ut som sig själva sedan match två mot Rogue. En tweet som försvann lika snabbt som den postades. Fnatic vaknade dock till liv i match tre, men trots att det blev matchseriens jämnaste match räckte det inte till seger och sjätte raka förlusten var ett faktum.

Hos G2 Esports var det däremot betydligt gladare miner. Lagets resa genom lower bracketen går inte att beskriva som något annat än en galen succé. Efter nio spelade matcher står man på nio segrar och när man nu går in i finalen mot Rogue klockan 17:00 ikväll så är det med ett självförtroende som är stort nog för att vinna det mesta.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..