×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

Legendaren tackade nej till kontrakt värt 180 miljoner per år: "Behöver inte pengar"

1
25-åringen vill inte byta organisation för pengarnas skull.
T1s CEO Joe Marsh avslöjade i en podcast i veckan att deras stjärnspelare Sang-hyeok "Faker" Lee tackat nej till ett kontrakt värt 20 miljoner dollar om året.

Marsh förklaring till värför Faker tackade nej var att han helt enkelt inte behöver pengar: "Han har gjort starka investeringar i Korea. Han äger bokstavligen en byggnad som heter Faker Tower, och det är värt massa pengar."

Under varje off-season får stjärnan erbjudande från Kinesiska organisationer värda liknande summor. Trots det är Faker kvar i T1, och nästa år är hans 10-årsjubileum under deras fana. Efter att Faker och kamrater för en vecka sen vann LCK Spring 2022 utan att tappa en enda match verkar det vara rätt val för 25-åringen att stanna med organisationen.

Legendarens nästa turnering kommer vara MSI 2022 i Korea, som börar den 10:e maj.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games Korea
Videokälla: LCK/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..