×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Revansch för Rekkles — säkrar plats i European Masters efter fenomenalt play-in

1
Martin "Rekkles" Larsson och hans Karmine Corp var oslagbara i veckans kval till European Masters.
Det franska superlaget Karmine Corp, med svenska stjärnan Martin "Rekkles" Larsson i femman, fick i veckan en rejäl revansch efter förra veckans snopna förlust i LFL-slutspelet. Laget briljerade i kvalet till European Masters och har efter åtta raka matchvinster nu säkrat en plats i turneringen.

Hela kvalet spelades under veckan och Karmine Corp inledde på bästa sätt genom att gå helt obesegrade genom kvalets gruppspel. Laget vann samtliga bo1-dubbelmöten med EGN Esports, Zero Tenacity och Mcon Esports och toppade gruppen med maximalt antal poäng.

I den direkt avgörande kvalmatchen ställdes Karmine Corp mot den svenska toplanern Elias "Kakan" Edlund och hans litauiska organisation Iron Wolves. Återigen visade Karmine Corp varför laget var stora förhandsfavoriter att ta en European Masters-plats då det franska laget kunde spela hem matchen med 2-0.

European Masters-gruppspelet är schemalagt att starta den 14:e april. Förutom Rekkles kommer också svensken Martin "Yike" Sundelin, som spelar för LDLC OL, att spela i turneringen.

Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
Videokälla:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..