×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Polen

Misfit-talangen vinner pris som årets LEC-rookie

1
20-åringen blir starkt framröstad som turneringens rookie.
Misfits Gamings jungler Lucjan "Shlatan" Ahmad vann tidigare i veckan LECs pris för Rookie of the Split. 20-åringen fick priset för sin prestation i LECs Bo1-fas, där Misfit tog sig en tredjeplats.

Shlatan blev i december uppflyttad till Misfits huvudlag efter att ha varit en del av deras akademilag i ett år. Sedan dess har han varit en viktig del i femman, särskilt som backup för deras midlaner Vincent "Vétheo" Berrié, mest framgångsrikt som Lee Sin. Det var även Vétheo som blev framröstad som MVP för turneringen.

Tvåan för Rookie-trofén var G2 Esportss botlaner Victor "Flakked" Lirola som fick 85 poäng, medan Shlatan fick 107. Shlatan är den fjärde junglern i rad som vinner LEC Rookie of the Split för Spring-säsongen.

Misfit åkte i förra veckan ut ut LEC Spring, och slutade på en fjärdeplats.


Artikelbild: Twitter/Shlatan
Videokälla: OTPlol_/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..