×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Legendarens historiska milstolpe — fick sin 2500:e kill i LCK

1
Lee "Faker" Sang-hyeok blev historisk när han noterades för sin 2500:e kill.
Den koreanska legendaren Lee "Faker" Sang-hyeok har slått många rekord under sin snart tio år långa League of Legends-karriär. Förra veckan var det dags igen.

I LCK-mötet mot Gen.G noterades Faker för sin 2500:e kill i karriären. I och med det blir Faker den första spelaren någonsin att ha stått för 2500 kills i den koreanska ligan.

26-åringens rekordkill kom mot Jeong "Chovy" Ji-hoon, en spelare som många anser vara en av världens just nu bästa midlaners. Fakers lag T1 vann till slut också matchserien med 2-0 i games.

Sedan tidigare var Faker också den första spelaren att noteras för 1000 och 2000 kills i ligan. Han är också den första spelaren som spelat över 700 matcher i LCK och totalt har han spelat över 1000 matcher för sitt lag T1.

Med 14 matcher spelade är T1 solklara ettor i LCK-tabellen. Laget har vunnit varenda match hittills under säsongen.

Artikelbild: Pressbild/Red Bull
Videokälla: LCK/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..