×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Rogue vinner grundserien — krossar G2 i avgörande matchen

1
Under söndagskvällen avgjordes grundseriens sista LEC-omgång. Rogue hade förstaplatsen i egna händer och tvekade inte en sekund när laget stod för en regelrätt överkörning mot G2 Esports i sista matchen.
Fnatic gjorde vad de kunde för att säkra förstaplatsen i LEC:s grundserie när de slog Excel Esports under söndagskvällen. Resultatet i den matchen innebar att Rogue var pressade att vinna mot G2 Esports i sin sista match, en uppgift de tog på fullaste allvar.

I en ensidig match där det mesta verkade gå Rogues väg fick G2 se Markos "Comp" Stamkopoulos utklassa dem med hjälten Zeri. Redan efter 26 minuters spel föll G2:s nexus och Rogue hade en förkrossande ledning med 16 000 guld.

Segern för Rogue innebar att de fick välja sitt motstånd i slutspelets första omgång. I valet mellan Misfits Gaming och just G2 Esports föll valet på de förstnämnda, något som innebär att Fnatic nu ställs mot G2 i slutspelets första match. På den nedre halvan av bracketen ställs Excel Esports mot Team Vitality.

LEC-slutspelet inleds klockan 18:00 den 25 mars.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..