×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

Faker historisk — spelade sin 1000:e tävlingsmatch för T1

1
Legendaren vinner matchen som är hans milstolpe.
Den 18:e februari mötte T1 KT Rolster i sista matchen i första rundan av 2022 LCK Spring Split, vilket slutade i en 2-0 vinst för T1. Matchen var en stor milstolpe för Sang-hyeok "Faker" Lee: Det var hans 1000:e tävlingsmatch.

I en intervju efter matchen berättade Faker att han själv blev överraskad av milstolpen, och att för honom betyder det mest bara att han har spelat professionellt väldigt länge. Hans bästa moment i sin karriär är enligt han själv när han hade en 1v1 med Sang-wook "Ryu" Yoo under sommarfinalen 2013.

Den enda andra spelaren som nått samma milstolpe är hans före detta klasskamrat Hyuk-kyu "Deft" Kim, vilket han gjorde dagen innan Faker. Faker har dock spelat med samma lag hela tiden, medan Deft har bytt.

Med vinsten i LCK Spring Split har T1 gått obesegrade igenom första rundan i turneringen, och har en 9-0 winstreak.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..