×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

tyler1:s fantastiska prestation — nådde Challenger i alla roller

1
League of Legends-streamern Tyler "tyler1" Steinkamp har uppnått sitt mål att nå Challenger i alla fem roller.
Tyler "tyler1" Steinkamp har äntligen lyckats nå Challenger-ranken i alla valbara roller i League of Legends. Den 26-årige amerikanen lyckades till slut med sitt mål efter att igår ha nått Challenger som support på de nordamerikanska servrarna.

Det tog tyler1 över två år att slutföra målet som han påbörjade i januari 2020 då han för första gången försökte att bli Challenger som något annat än AD carry. Hans första utmaning, att nå Challenger som jungler, tog honom fyra månader och över 1800 spelade matcher att uppnå.

Under 2021 lyckades tyler1 att nå Challenger både som toplaner och midlaner vilket gjorde att det i år bara var supportrollen kvar. Support visade sig bli den lättaste rollen för honom att ranka upp i då han klarade det på under 450 spelade matcher.

— Support är den enklaste rollen. Jag spelade på autopilot nästan alla matcher. Jag skojar inte ens. Min hjärna var avstängd. Det är verkligen så enkelt, sade han i gårdagens stream.

Se ögonblicket när tyler1 når Challenger som support nedan

Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..