×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska LEC-stjärnan: "Jag är definitivt en av Europas bästa midlaners"

1
Emil "Larssen" Larssons Rogue på andraplats i tabellen.
LEC Spring 2022 är i full gång, då den åttonde veckan började igår. Rogues midlaner Emil "Larssen" Larsson gav en intervju innan deras första match i veckan.

Larssen känner själv att laget förbättrat sig mycket sen förra året. 21-åringen säger att anledningen för det är att femman har fått mer kontroll över sitt mid-game. Larssen spenderade mycket tid på att kolla på LPL-VODs, särskilt för att lista ut hur topplagen spelar runt Nashor. Hela laget gör calls, men när det kommer till Nashor är det Larssen som tar täten.

Samtidigt har laget tagit en mer självsäker och aggressiv position så fort de får möjligheten, vilket verkar ha fungerat bra. I den nuvarande LEC-säsongen är laget på andraplats i tabellen, med 12-4 i matcher. I gårdagens match förlorade de mot SK Gaming, och ikväll spelar de veckans andra match mot Team BDS, som för tillfället ligger nästsist i tabellen.

Artikelbild: David Lee/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..