×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här är videon som sägs visa proffsets fuskande

1
Många ser klippet som bevis för att spelaren fuskat i en tävlingsmatch.
Förra veckan anklagades det malaysiska Dota-laget Team Flow för att använda fusk i DPC-tävlingsmatcher. Efter intensivt detektivarbete sprids nu en video som sägs vara bevis för att laget använder sig av maphack.

Det är Reddit-användaren lordsavor som letat fram en video från den officiella sändningen av matchen mellan Team Flow och Myth Avenue Gaming. I videon syns hur Flow-spelaren Yeong "Mercury" Shi Jies ansikte lyses upp av skärmen. Detta tolkas av flera användare som ett bevis på att spelaren alt-tabbar ut ur spelet för att titta på någonting annat mitt under matchen.

Antagandet är att Mercury tittar på ett maphack som ger honom information om var motståndarna befinner sig och var de placerat sina wards.

"Jag kan inte fatta att han har fräckheten att fuska i en officiell DPC-match. Man kan se spelarens kamera, hans ansikte lyser upp vilket indikerar att han alt-tabbar. Man kan se i sammanhanget att han får tillgång till någon form av maphack som ger honom full syn, ingen dimma och true sigh. Det finns inget sätt att han vågar alt-tabba medan han befinner sig i laning phase om inte för maphacking", skriver lordsavor om klippet.

Se videon nedan:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..