×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Spelarna i öppet storbråk efter vinsten: "Beter sig som en clown"

1
Efter vinsten attackerade Luke "Yamsun" Wang sin motståndare.
Inför årets DPC-tour är det flera östeuropeiska spelare som valt att ställa upp i den amerikanska touren istället för den erkänt tuffa östeuropeiska. Detta är något som flera amerikanska spelare motsatt sig och efter det helamerikanska laget Nouns seger mot Wildcard Gaming valde amerikanen Luke "Yamsun" Wang att gå till attack mot en av motståndarna som gjort regionbytet.

I segerintervjun riktade Yamsun massiv kritik mot den ryska Wildcard-spelaren Vladimir "babitich" Abelyan som Yamsun menar betett sig respektlöst i matchmaking-matcher.

— Den här killen kommer till min region utan någon erfarenhet av tävlingsmatcher. Han får en topp 10-ranking i MMR och börjar flame:a alla, sade Yamsun.

— Han dyker upp till sina matcher med en oprofessionell attityd, spelar inte bra och försöker inte ens. Jag gillar det inte. Jag gillar inte när de här personerna kommer till vår region och tror att de kan agera på det här sättet.

Dispyten mellan spelarna har uppenbarligen pågått under en längre tid då Yamsun var märkbart irriterad på babitich.

— Han beter sig som en total clown när han inte försöker spela spelet och han har mage att säga att jag ska komma ihåg vem jag är. Till honom säger jag att jag är den som kommer att spöa dig i varenda match, fortsatte Yamsun.

Se Yamsuns uppmärksammade intervju nedan

Artikelbild: PGL/Twitch
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..