×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malaysia

Proffslag anklagas för fusk efter spelarnas sjuka plays: "Ärligt talat löjligt"

1
En video som visar hur de kontroversiella proffsen spelar perfekt utan information har fått anklagelserna att hagla.
Den sydostasiatiska Dota-scenen fortsätter att skakas av fuskskandaler. Senast i raden av lag att anklagas för fusk är det malaysiska laget Team Flow som spelar i division 2 i Sydostasiens DPC-tour.

Bakgrunden till anklagelserna är en video som visar hur laget i sin match mot Spawn Team lyckas hitta osynliga motståndare och döda dem. Videon, som bland annat spridits på Reddit, har fått flera Dota-spelare att misstänka att Team Flow använder maphack för att kunna se motståndarna.

Se videon som uppges visa fuskandet nedan:

Länk till Reddit-tråden

Flera av Team Flows spelare har ett kontroversiellt förflutet då de anklagats för att använda fusk när de spelat under lagnamnet Summit Gaming. Någon fällande dom rörande spelarna har dock inte kommit från Valve vilket gör att de fortsättningsvis kan delta i turneringar.

"Den här situationen är ärligt talat löjlig, hur har Valve inte bannat spelarna än? De har uppenbart fuskat tidigare och nu har de 'reformerats' till ett nytt lag och fuskar igen i turneringar", skriver Reddit-användaren lordsavor om situationen.

Artikelbild: Pressbild/Valve och Skärmbild/Reddit
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..