×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stjärnorna säkrar plats i Majorn — tog sjätte raka DPC-vinsten

1
Team Liquid säkrar en topplacering i DPC-gruppspelet och är därmed klara för årets första Dota-Major.
Svensklaget Team Liquid har säkrat en plats i årets första Dota-Major. Laget besegrade under måndagen Gaimin Gladiators med 2-1 i games och tog därmed sin sjätte(!) raka vinst i DPC-gruppspelet.

Med en matchomgång kvar att spela har Liquid vunnit samtliga sina matcher och toppar därmed tabellen. Tack vare lagets succéresultat kan laget som sämst sluta trea i gruppspelet och blir därmed garanterat ett av de fyra lag som får representera Västeuropa i vinterns Major i Lima.

Sverige Team Liquid
iNSaNiA, zai, Nisha, Boxi, miCKe

Europa Gaimin Gladiators
Seleri, DyrachYO, Ace, tOfu, Quinn

Måndagens match mot Gaimin Gladiators blev den första för året där Liquid förlorade ett game. Svenskarna öppnade med en total överkörning i det första gamet men ett dominant game från Quinn "Quinn" Callahan på Huskar banade väg för GG:s kvittering.

Det sista gamet för matchen blev mer eller mindre en repris av matchens första game. Liquid dominerade fullständigt och kunde säkra sin sjätte raka seger för säsongen.

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..