×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

Dota-proffset bannad från Twitch efter nakenscener

1
Den profilerade coachen fick tre dagars avstängning efter tabben.
Den kanadensiska Dota2-coachen och streamern Kim "Febby" Yong-min har blivit tillfälligt avstängd från Twitch, rapporterar nyhetssajten Dot Esports. Enligt sajten kom avstängningen efter att Febby tittat på en film som innehöll nakenscener.

Även om regelbrottet verkar ha varit oavsiktligt valde Twitch att straffa profilen med en tre dagar lång avstängning.

Febby har inte varit utan kontroverser den senaste tiden. Enligt Dot Esports ska coachen ha ertappats med att ha tagit ätbar cannabis under de nordamerikanska kvalen till DPC. Detta anges ha varit en av anledningarna till att Febbys lag Arkosh Gaming inte lyckades kvala in till DPC-touren.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla. The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..