×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Efter Z-skandalen — Virtus Pro sparkar sin huvudcoach

1
Anatoly “boolk” Ivanov blir näste man att få lämna Virtus Pros Dota-lag efter Z-skandalen.
Förra veckan ställde Virtus Pros Dota-lag till med en rejäl skandal efter att det uppdagats att VP-spelaren Ivan "Pure" Moskalenko ritat ett Z på kartan under en Dota Pro Circuit-match. Symbolen har den senaste tiden använts i den ryska regeringens propaganda för att stödja den ryska invasionen av Ukraina.

Handlingen ledde till att Virtus Pro, som spelade DPC under namnet Outsiders, diskvalificerades från turneringen och Pure fick sedermera sparken från laget.

Nu meddelar Virtus Pro att lagets coach Anatoly "boolk" Ivanov också får lämna laget. Enligt ett pressmeddelande från organisationen grundas beslutet i bristande resultat efter lagets delade femteplats i The International förra året.

"En Virtus Pro-coach har ett brett spektrum av ansvarsområden, inklusive integration av nya spelare, att bygga träningsrutiner samt drafting i spelet. Även med tanke på de tuffa omständigheterna efter TI fanns det inte många märkbara höjdpunkter i dessa hänseenden. Brist på utsikter till förbättringar ledde till beslutet att bryta med boolk", skriver organisationen.

Artikelbild: Pressbild/Virtus Pro
Videokälla: Dreamleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..