×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

N0tail förklarar varför proffsen smurfar: "Du har ingen aning om hur smärtsamt det är"

1
Dota-legendaren Johan "N0tail" Sundstein förstår varför proffsspelare har alternativa konton.
Varje vecka släpper esportorganisationen OG ett avsnitt av sin podcast Monkey Business Show. I ett avsnitt som släpptes häromveckan diskuterade OG:s grundare och Dota-stjärna Johan "N0tail" Sundstein ett känsligt ämne inom Dota-sfären, nämligen smurfkonton.

I avsnittet berättar N0tail att han förstår varför proffsspelare har alternativa konton som de spelar på. Enligt 28-åringen kan det vara extremt frustrerande att spela under sitt riktiga nick om man är en känd profil.

— Du har ingen aning om hur smärtsamt det är att ha mitt nickname och spela en pub, säger N0tail i podcasten

För att bevisa sin poäng valde N0tail att lyfta Topias "Topson" Taavitsainen som ett exempel på hur jobbigt det kan vara för kända spelare att spela under sitt riktiga nick.

— Har du sett Topsons stream? Har du sett hur hans matcher börjar? Det är alltid någon som skriker "Topson, Topson, I love you, I love you, OG my favorite team, I love you". Föreställ dig det varje dag. Hur kul kan det vara för Topson att behöva utsattas för det där? frågar N0tail i podcasten.

— Visst, alla matcher är inte så och han kan ha en del roligt också men det kan vara väldigt smärtsamt ibland, supersmärtsamt, så jag förstår absolut varför proffsspelare smurfar.

Se N0tail prata om varför proffsspelare smurfar (med start 40:36)

För tillfället har N0tail en paus från spelandet. Utan dansken i laget lyckades OG ändå dominera den division 1 i vårens DPC-säsong och laget kommer därför att spela Majorn i Stockholm nu i maj.

Artikelbild: Pressbild/OG
Videokälla: Dreamleague/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..