×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Rysslands invasion fick ikoniska organisationen att lägga ner — är nu på väg tillbaka

2
Hellraisers har tagit sina första steg mot att återuppbygga sin organisation.
Den ukrainska esportorganisationen Hellraisers tvingades i början av mars att lägga sin verksamhet på is till följd av Rysslands invasion av Ukraina. Följderna av invasionen gjorde att det inte gick att arbeta som vanligt.

Nu meddelar organisationen att man påbörjat sin väg tillbaka. I ett uttalande som delats på organisationens Twitter-konto skriver Hellraisers att deras Dota-lag återigen kommer att tävla för organisationen.

Samtidigt skriver Hellraisers att organisationen är långt ifrån helt och hållet tillbaka. Till följd av kriget flyttar man sin verksamhet från Ukraina till Serbien för att bygga upp sin verksamhet från grunden samtidigt som man fördömer Rysslands invasion och gör det klart att man inte är beredda att samarbeta med några ryska bolag eller organisationer.

"Vi står enade mot kriget och vi vill göra det som är viktigast för oss — spela, tävla och uttrycka vår position, därför har vi beslutat att flytta vår organisation till Serbien", skriver Hellraisers i uttalandet.

"Vi är inte redo för en fullfjädrad comeback för Hellraisers än. Det är nödvändigt att bygga upp klubbens infrastrukture från grunden och återställa de processer som avbröts av kriget. Förhoppningsvis kommer detta att bli början på en ny historia för vår klubb".


Till följd av kriget har den östeuropeiska DPC-säsongen inte blivit av vilket gör att Hellraisers Dota-lag inte spelat någon tävlingsmatch sedan i februari.

Hellraisers Dota-lag är:

Kazakstan Alimzhan "watson" Islambekov
Ryssland Maxim "re1bl" Afanasyev
Ryssland Yaroslav "Limitless" Parshin
Ryssland Geogrii "Gilgir" Svistunov
Kazakstan Arman "Malady" Orazbayev

Artikelbild: Pressbild/Hellraisers
Videokälla: Dreamleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..