×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska Dota-legendarerna återförenas för meet and greet på Majorn i Stockholm

2
Alliance kommer med oväntad överraskning till sina fans.
Årets första Dota Major närmar sig med stormsteg. Den 20:e maj går eventet av på plats på Hovet Arena i Stockholm, där de 12 bästa lagen kommer tävla mot varandra.

Alliance la nyligen ut på Twitter att fansen kommer få en oväntad överraskning: De kommer göra en meet and greet med sitt legendariska lag som vann TI3. Det betyder att Jonathan "Loda" Berg, Henrik "AdmiralBulldog" Ahnberg, Gustav "s4" Magnusson, Joakim "Akke" Akterhall, och Jerry "EGM" Lundkvist äntligen kommer att återförenas. Det är första gången de har varit på samma plats sedan 2016.

Femman var det bästa laget i världen under flera år, och åstadkom succé i hela världen. De var det första västerländska laget som lyckats dominera den Kinesiska Dota-scenen, som då var den absolut starkaste regionen i världen. Deras höjdpunkt var när de vann The International 3. Laget höll i stort sett ihop fram till 2016 innan de började gå skilda vägar.

Idag är det ingen av dem som är aktiv spelare i Alliance, men Loda, Akke, och Bulldog är delägare i organisationen. Loda är även CEO och coach för det nuvarande laget, medan Bulldog är streamer. S4 spelar i goonsquad, som nyligen tog sig förstaplatsen i DPC Tour 2s andra division. EGM var senast aktiv online 2019, då han spelade för Godsent.

Artikelbild: Lagbild/Valve
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..