×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Alliance säkrar plats i DPC:s högstadivision

1
Den svenskägda organisationen är tillbaka i DPC:s högstaliga.
Inför vårens DPC-säsong möblerade den svenskägda organisationen Alliance om rejält i sin Dota-uppställning. För första gången ställde Alliance upp i DPC utan en enda svensk spelare i laget.

Nu i slutet av säsongen går det att konstatera att ombyggnationen gett resultat. Efter en lyckad säsong i DPC:s Division 2 har Alliance nu säkrat en plats i nästa säsongs högstadivision.

Under säsongen lyckades Alliance vinna sex matcher vilklet räckte till en andraplats i divisionen. Lagets enda förlust kom mot svensklaget Goonsquad som vann serien utan att förlora en enda karta.

I och med att Alliance och Goonsquad spelade i DPC:s andradivision kommer inget av lagen att delta i säsongens Major. Topplaget Team Liquid, som har fyra svenska spelare i sin femma, är laget som håller den svenska fanan i Majorn som spelas den 12—22 maj.

Artikelbild: Pressbild/Alliance
Videokälla: Dreamleague/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..