×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Dota-legendaren N0tail utesluter inte comeback: "Kan alltid komma tillbaka"

1
Den danska legendaren Johan "n0tail" Sundstein kan vara tillbaka på servern nästa år.
Johan "n0tail" Sundstein är en av världens mest kända esportare. Dansken blev den första spelare någonsin att vinna två The International-turneringar i rad och är till följd av sina TI-vinster den spelare som dragit in mest prispengar någonsin i spelet.

Under förra året uteblev dock de stora framgångarna och i fjolårets The International slutade n0tails organisation OG på en delad sjundeplats. Inför årets säsong valde världsstjärnan att bänka sig själv från laget för att få en paus från spelandet och istället axla en mer rådgivande roll i laget.

I en intervju med nyhetssajten Dexerto berättar 28-åringen att han njuter av sin plats på bänken.

— Jag är jätteglad över att ha tagit den här pausen. Det känns som att varje dag är en välsignelse. Jag har mina två valpar och massa andra saker som händer i mitt liv som gör att det här året känns superspännande, säger han.

Trots att det uppenbarligen känns bra för n0tail att vara på paus vägrar Dota-legendaren att se det som att han lagt musen på hyllan för gott.

— Beroende på hur allting går det här året så kan jag alltid gå tillbaka till att göra vad jag känner att jag vill göra, det kan vara att spela, coacha eller syssla med management, säger han.

OG slutade fyra i division 1 av årets första DPC-säsong. Fjärdeplatsen innebär att laget kvalificerat sig för Regional Finals där OG ställs mot svensklaget Team Liquid i turneringens första match.

Artikelbild: Pressbild/OG
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..