×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

Evil Geniuses Dota-stjärna tvingades uppsöka sjukhus: "Tar ganska kraftiga mediciner"

1
Fans över hela världen önskar Evil Geniuses-stjärnan Artour "Arteezy" Babaev ett snabbt tillfrisknande.
Den kanadensiska Dota-stjärnan Artour "Arteezy" Babaev är sjuk och har fått starka mediciner utskrivna av en läkare. Det meddelar stjärnans danska lagkamrat Andreas "Cr1t-" Nielsen.

Arteezy hade planerat att hålla en sponsrad livesändning på sin Twitch-kanal under gårdagen men tvingades till följd av sjukdomen ställa in sin medverkan. Istället blev det Cr1t- som höll i sändningen.

— Anledningen till att Arteezy inte streamar är för att han är sjuk. Han besökte ett sjukhus igår för att prata med en läkare. Jag kommer inte att vara mer specifik än så men han tar ganska kraftiga mediciner. Det är ingenting alltför allvarligt men han känner sig inte frisk nog för att streama, förklarade Cr1t-.

— Jag vet att ni ville se Artour men jag får duga, jag ska göra mitt bästa, fortsatte han.


Både i Twitch-chatten och i trådar på Reddit önskar fans över hela världen Arteezy ett snabbt tillfrisknande.

Arteezy och hans lag Evil Geniuses har under säsongen imponerat rejält i den nordamerikanska högstaligan i DPC. Laget har vunnit alla sina fem spelade matcher och har med två matcher kvar att spela drömläge för att säkra en plats i vårens Dota-major i Stockholm.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Dreamleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..