×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

The International-vinnaren bannades i ett år — av misstag

1
Tundra Esports coach vädjade om hjälp på Twitter efter att hans konto blivit avstängt.
The International 5-vinnaren Kurtis "Aui_2000" Ling möttes av en chockartad syn när han igår skulle köa för en ny Dota-match. I ett meddelande i chatten stod det att hans konto blivit avstängt i ett år på grund av "boosting, account sharing or other matchmaking abuse".

Efter att ha sett meddelandet tog 29-åringen en print screen och vände sig till Twitter för att vädja om hjälp.


Som tur var visade sig allting vara någon form av misstag. En kort stund efter Auis meddelande om hjälp uppdaterade kanadensaren sina följare om att problemet blivit löst.


Aui_2000 var en del av den Evil Geniuses-femma som vann The International 5 år 2015. Sedan dess har kanadensaren lagt spelarkarriären på hyllan och coachar numera det europeiska topplaget Tundra Esports.

Tundra spelar sin första match i den nuvarande DPC-säsongen idag klockan 15:00 då laget möter nykomlingen Entity.

Artikelbild: Patrick Strack/ESL
Videokälla: The International/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..