×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Problematisk bugg upptäckt — svenska topplaget tvingades ställa in sin match

1
Tommy "Taiga" Le hyllas för sitt goda sportmannaskap efter att han larmat om buggen.
I helgen var det tänkt att svensklaget Team Liquid skulle möta OG Esports i DPC:s högstaliga. Matchen blev dock inställd efter att den norska OG-spelaren Tommy "Taiga" Le upptäckt en bugg i spelet.

Genom buggen kunde Taiga se motståndarnas positioner på kartan trots att han inte hade någon vision över området, något som hade gett honom och OG en ordentlig fördel i matchen. Efter att Taiga upptäckt buggen meddelade han sina motståndare om saken och tillsammans kontaktade de båda lagen admins som valde att skjuta upp matchen.

Team Liquids coach William "Blitz" Lee valde efter beslutet fattats att hylla Taiga för sitt sportmannaskap.

"Tack Taiga för hans overkliga sportmannaskap, de hade kunnat strunta i att säga någonting och troligtvis vunnit. Istället meddelade han mig och våra spelare flera gånger så att han kunde vara helt säker på att vi visste om det", skriver Blitz på Twitter.


Det är i skrivande stund oklart vad buggen får för konsekvenser för kommande DPC-matcher. Redan ikväll är det matcher schemalagda att spelas i division 2 och det är ännu okänt om även de matcherna kommer att skjutas upp.

Artikelbild: Henry Knock/Team Liquid
Videokälla: Dreamleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..