×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Team Liquid vinner en jämn kamp mot Tundra

1
Matumbamans björn var ostoppbar.
Team Liquid fortsätter kriga i den pågående DPC-turneringen. Igår mötte de Tundra Esports, dåvarande tabelltrean.

I första matchen verkade det som att Tundra skulle ta vinsten. I early game la deras carry Leon "Nine" Kirilin en vacker Faceless Void ultimate, som fångade alla fem i Liquids lag. Den fighten satte tonen för matchen, och Tundra tog sig en ledning efter att ha vunnit fler fighter och pushat upp på highground. Eventuellt stannade de dock för länge, och vid 50 minuter slog Liquid tillbaka, mycket tack vare Michael "miCKe" Vus Queen of Pain och Ludwig "Zai" Wåhlbergs Axe. De lyckades wipea hela Tundras lag, och kunde pusha upp till deras Ancient för att ta vinsten.

Andra matchen spelade Tundra ännu mer aggressivt. 15 minuter in hade de tagit första Roshan och ett par torn. Liquid försökte stoppa deras momentum genom smoke ganks, men de lyckades aldrig helt. Vid 35 minuter hade Tundra pushat highground och börjat förstöra byggnader, och inte långt efter vann de och kvitterade serien 1-1. Mycket av insatsen var tack vare Neta "33" Shapiras Death Prophet.

Den avgörande matchen började Liquid med att ta ett fast grepp om laning phasen. I toplane dominerade Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainen, och vid 10 minuter var han på en mega kill streak. Tundra försökte ta sig tillbaka in i matchen med hjälp av Oliver "skiter" Lepkos Terrorblade. Det såg ut som att de hade en chans när de vann en teamfight i midgame, men Liquids momentum var för mycket. Matu verkade vara nästintill odödlig, och vid 40 minuter hade de tagit mega creeps och Tundra skrev GG i chatten.

Med denna vinsten är Team Liquid kvar på sin delade tredjeplats i tabellen. Deras nästa match är mot Nigma Galaxy den 12:e april. Nigma ligger för tillfället sist i tabellen, med 0-4 i serier.

Artikelbild: Pressbild/Valve
Videokälla: Dreamleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..