×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Goonsquad vann rivalmötet mot Alliance — fortsatt obesegrade i DPC:s andradivision

1
De forna Alliance-spelarna imponerade och vann mötet med sitt gamla lag.
Tre av de svenska spelarna i Goonsquad har ett förflutet i den svenskägda organisationen Alliance. I helgen ställdes de forna Alliance-spelarna mot sitt gamla lag och tog en tung 2-0-seger i toppstriden av DPC:s andradivision.

Svenskarnas seger innebär att Goonsquad vunnit fyra raka matcher utan att förlora ett enda game. Med tre matcher kvar att spela för säsongen toppar GS tabellen och är därmed på god väg att säkra en plats i nästa säsongs högstadivision.

Sverige Goonsquad
aQua, LIMMP, s4, Handsken, Peksu

Europa Alliance
Nikobaby, w33, symetricaL, Aramis, CTOMAHEH1

För de andra svensklagen i DPC:s andradivision har resultaten varit blandade. Chicken Fighters vann förra veckans match mot Into The Breach och är just nu på en delad andraplats i tabellen med tre vinster och en förlust medan Team Bald Reborn åkte på sin tredje raka förlust.

Alliance, som för första gången i organisationens historia ställer upp med en femma utan en enda svensk spelare, ligger också bra till i tabellen då helgens förlust var lagets första för säsongen.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Dreamleague/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..