×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska Dota-legendaren tillbaka med nytt svenskt lag — kvalat till DPC

1
Den före detta Alliance-spelaren Gustav "s4" Magnusson är tillbaka med en ny svensk Dota-femma.
Efter förra årets niondeplats i The International gick Gustav "s4" Magnusson och Alliance skilda vägar. Sedan dess har den svenska The International-vinnaren inte representerat någon organisation i spelet.

Nu är 29-åringen tillbaka på servern med en ny femma bestående av flera kända svenska namn. Under lagnamnet Goonsquad har s4 tillsammans med Simon "Handsken" Haag, Linus "Limmp" Blomdin, Charlie "aQua" Arat och Petu "Peksu" Vaatainen kvalat in till division 2 i den västeuropeiska upplagan av Dota Pro Circuit.

Division 2 är schemalagd att starta under nästa vecka och förutom Goonsquad återfinns också svensklagen Chicken Fighters och Team Bald Region i divisionen. Dessutom spelar Limmps bror Rasmus "Chessie" Blomdin för division 2-laget Into The Breach.

s4 är en av de fem svenska spelare som var en del av Alliance när laget sensationellt vann The International år 2013. Förutom The International-vinsten år 2013 har s4 vunnit två Majors och slutade trea i The International år 2018.

Goonsquads femma är:

Sverige Charlie "aQua" Arat
Sverige Linus "Limmp" Blomdin
Sverige Gustav "s4" Magnusson
Sverige Simon "Handsken" Haag
Finland Petu "Peksu" Vaatainen

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: The International/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..