×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu börjar nästa DPC-säsong — här är alla svenskar som deltar

1
Efter att årets första DPC-säsong avslutats med regionala finaler istället för en Major är det nu dags för nästa säsong. Här är alla svenskar som deltar.
Den senaste DPC-säsongen blev lite märklig då Majorn, som är tänkt att avsluta varje DPC-tour, ställdes in. Nu är det äntligen dags för en ny DPC-säsong och den här gången blir det en avslutande Major på plats i Stockholm.

Här är alla svenskar som deltar i den västeuropeiska upplagan av DPC.

Svenskar i Division I

DPC:s högstadivision drar igång imorgon och för svensk del är det ett lag som är av särskilt stort intresse. Storlaget Team Liquid, som slutade etta i förra säsongens tabell och till slut tog hem en andraplats i de regionala finalerna, mönstrar en femma med hela fyra svenskar.

Kan svenskarna hålla samma höga nivå som förra säsongen lär Liquid vara ett topplag att räkna med även den här gången. Laget ställs mot Team Secret i sin första match med schemalagd start klockan 15:00 på tisdagen.

Team Liquid är:
Finland Lasse "MATUMBAMAN" Urpalainen
Sverige Michael "miCKe" Vu
Sverige Ludwig "zai" Wåhlberg
Sverige Samuel "Boxi" Svahn
Sverige Aydin iNSaNiA" Sarkohi

Svenskar i Division II

Redan ikväll drar DPC:s andradivision igång. Den här säsongen är det ordentligt med svenskar i startfältet.

Kvar från förra säsongen är svensklagen Chicken Fighters och Team Bald Reborn. Bägge dessa lag har en kärna om tre spelare som kompletteras med två icke-svenskar.

Chicken Fighters är:
Ryssland Kamil "Koma" Biktimirov
Tjeckien Ondřej "Supream^" Štarha
SverigeAndreas "Xibbe" Ragnemalm
Sverige Adrian "Era" Kryeziu
Sverige Lukas Jonathan "Bengan" Hansson

Team Bald Reborn är:
Sverige Janne "Gorgc" Stefanovski
Sverige Steve "Xcalibur" Ye
Europa Roy "Rajjix" al Rajji
Sverige Axel "Pablo" Källman
Europa Jad "Eixn" Hammoud

Utöver Chicken Fighters och Team Bald Reborn deltar också den i huvudsak brittiska femman i Into The Breach. Där återfinns svensken Rasmus "Chessie" Blomdin som ansluter till laget inför denna säsong.

Sist men inte minst har det svenska laget Goonsquad tagit en plats i DPC:s andradivision. Laget består av fyra svenskar och tog en plats genom att ta sig igenom de öppna kvalen.

Goonsquad är:
Sverige Charlie "aQua" Arat
Sverige Linus "Limmp" Blomdin
Sverige Gustav "s4" Magnusson
Sverige Simon "Handsken" Haag
Finland Petu "Peksu" Vaatainen

Värt att notera är att den svenskägda organisationen Alliance också spelar i Division II, men för första gången någonsin mönstrar laget en femma helt utan svenska spelare.

Artikelbild: Pressbild/Beyond The Summit, The International och WESG
Videokälla: Dreamleague/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..