×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CIS

Valve ställer in östeuropeiska DPC-säsongen på obestämd tid — International-mästarna drabbas

1
Rysslands invasion av Ukraina gör att Valve väljer att ställa in den planerade DPC-säsongen.
Dota 2-utvecklaren Valve har beslutat att skjuta upp nästa östeuropeiska DPC-säsong på obestämd tid. Det meddelar den Moskva-baserade turneringsarrangören Epicenter som skulle ha arrangerat turneringen.

I ett uttalande från Epicenter förklarar arrangören att beslutet fattats av Valve och att det inte finns något preliminärt datum för när säsongen kan hållas.

"Vi återkommer snart med mer information om nya datum för de öppna kvalen och resten av turneringen", skriver bolaget.


Vad beskedet innebär för de östeuropeiska lagens möjligheter att säkra en plats i Stockholms-Majorn som hålls i maj är i skrivande stund oklart. Som utgångspunkt var det tänkt att fyra av Majorns platser skulle gå till de östeuropeiska topplagen i DPC.

De regerande The International-mästarna Team Spirit är ett av lagen som drabbas av beslutet. Laget mönstrar en rysk-ukrainsk femma och har annonserat att deras vinstpengar från sina nästa turneringar kommer att skänkas till Röda Korset.

Artikelbild: Pressbild/The International
Videokälla: Dreamleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..