×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Officiellt: Här är Alliances nya Dota-femma — inga svenskar i laget

1
Inga svenska spelare tar plats i Alliances nya Dota 2-laguppställning.
Den svenska organisationen Alliance har presenterat sin nya Dota 2-laguppställning. För första gången sedan organisationen grundades är det inga svenskar med i femman.

Efter lagets resultatmässigt svaga säsong i DPC:s division 1, som slutade med att organisationen åkte ur och tvingas spela nästa säsong i division 2, fick lagets sista ordinarie svenska spelare Simon "Handsken" Haag lämna laget. Kvar från förra säsongen är bara lagets bulgar Nikolay "Nikobaby" Nikolov och israelen Adam "Aramis" Moroz.

De tre nya spelarna i femman är Aliwi "w33" Omar, Moiez "symmetricaL" Mahmood och Nikolay "CTOMANEN1" Kalchev. Alliance deltar för närvarande i Dota 2 Champions League men den nya femman debuterar först när nästa DPC-säsong kickar igång i mitten av mars.

Alliances nya laguppställning är:

Bulgarien Nikolay "Nikobaby" Nikolov
Rumanien Aliwi "w33" Omar,
Storbritannien Moiez "symmetricaL" Mahmood
Israel Adam "Aramis" Moroz
Bulgarien Nikolay "CTOMANEN1" Kalchev

Artikelbild: Pressbild/Alliance
Videokälla: Dreamleague/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..