×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Rumanien

Nu är det klart — där hålls The International 10

1
Det blir inget International 10 i Stockholm. Valve har nu offentliggjort vart turneringen kommer att hållas och även att det blir ett nytt datum.
För ett par veckor sedan fick vi höra att det fanns risk att The International 10 inte längre skulle hållas i Stockholm. Detta ledde till stora rabalder i scenen och många blev frustrerade. Det tog inte lång tid innan detta också verkade vara klart. Nu har också Valve gått ut med nytt datum och ny plats för evenemanget.

The International flyttas nu till oktober istället för augusti. Men det blir fortfarande inte Sverige. Årets upplaga av TI kommer att hållas i Bukarest, Rumänien. Gruppspelet kommer att spelas mellan den 7e och 10e oktober och slutspelet sätter igång den 12e oktober. Allt kommer att spelas i landets största arena, Arena Nationala. En fotbollsstadium med tak som kan stängas.


Artikelbild: Mihai Petre, CC BY-SA 3.0 , via Wikimedia Commons

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..