×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Esportvärlden reagerar på International-nyheten: "Skäms över att vara svensk"

1
Det kanske inte blir något International i Stockholm i år. Detta har lett till att många i esportvärlden blivit frustrerade. Men även svenska politiker har tyckt till om saken.
Det finns nu en stor risk att The International inte kommer att spelas i Sverige. Detta på grund av olika regler kring COVID-19 och även den pågående regeringskrisen i Sverige. Detta har lett till många frustrerade fans världen över.

Den före detta Fragbite-profilen Pontus "p0ntus" Eskilsson skriver på sin Twitter att Sverige alltid har varit i framkanten i esporten men att detta är ett rejält kliv bakåt, han säger även att han nu skäms över att vara svensk. Även DOTA-profilen Kim "Drayich" Larsson har liknande tankar.Även rikstadspolitikern Hanif Bali (M) var missnöjd med beslutet. Detta var något som Christopher "GeT_RiGhT" Alesund valde att svara på. Även Rickard Nordin (C) visar sitt missnöje.

Bör International få hållas i Sverige?

677 personer har röstat

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..