×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ACON

Esportvärlden reagerar på International-nyheten: "Skäms över att vara svensk"

1
Det kanske inte blir något International i Stockholm i år. Detta har lett till att många i esportvärlden blivit frustrerade. Men även svenska politiker har tyckt till om saken.
Det finns nu en stor risk att The International inte kommer att spelas i Sverige. Detta på grund av olika regler kring COVID-19 och även den pågående regeringskrisen i Sverige. Detta har lett till många frustrerade fans världen över.

Den före detta Fragbite-profilen Pontus "p0ntus" Eskilsson skriver på sin Twitter att Sverige alltid har varit i framkanten i esporten men att detta är ett rejält kliv bakåt, han säger även att han nu skäms över att vara svensk. Även DOTA-profilen Kim "Drayich" Larsson har liknande tankar.Även rikstadspolitikern Hanif Bali (M) var missnöjd med beslutet. Detta var något som Christopher "GeT_RiGhT" Alesund valde att svara på. Även Rickard Nordin (C) visar sitt missnöje.

Bör International få hållas i Sverige?

677 personer har röstat
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..