×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

E-sportförbundet: The International 10 kommer inte att spelas i Sverige

0
Enligt uppgifter till Svenska E-sportförbundet har Valve beslutat att inte hålla The International i Sverige.
Tidigare i veckan meddelade Valve att det fanns en stor risk att The International 10 inte skulle spelas Stockholm, något som ledde till starka reaktioner i Sverige.

Nu verkar det stå klart att det inte blir någon turnering i Sverige. Det skriver Svenska E-sportförbundet på Twitter. Enligt förbundet har de haft kontakt med Valve som nu säger att de inte kommer att gå vi vidare med planerna att ha TI i Stockholm.

Fragbite har haft kontakt med representanter från förbundet som visat upp mejl från Valve där det framgår att The International inte kommer att hållas i Sverige oavsett om det skulle bli praktiskt genomförbart eller inte.

Valve har ännu inte själva gått ut med någon information i frågan, men enligt uppgifter till Fragbite bestämdes detta redan i måndags. Troligtvis kommer Valve att bekräfta uppgifterna i samband med att en ny plats för turneringen meddelas.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..