×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Efter silvret i Serbien — kassad i ny attack mot Bleed Esports

1
Laget gör också ändringar i sin femma samtidigt som ett försenat flyg
Det händer minst sagt mycket runt Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonassons förra lag Bleed Esports (numera Unpaid). Efter att laget tagit silver i den serbiska LAN-tävlingen RES regional Champions valde coachen Aleksandar "kassad" Trifunović att på nytt attackera Bleed och anklaga organisationen för att inte ha betalat ut löner och prispengar till laget.

I ett inlägg på X skriver kassad att "till skillnad från vår organisation" har arrangören Relog Media betalat ut lagets prispengar redan en timme efter tävlingen avslutats. "Det är så seriösa människor gör saker", konstaterar kassad i en uppenbar känga till Bleed.



I ett senare inlägg meddelade kassad också att Unpaid väljer att släppa den bulgariske spelaren Deyvid "h4rn" Benchev efter bara två turneringar med honom. Vidare skriver kassad att Unpaid tvingats dra sig ur miljontävlingen Thunderpick World Championship på grund av att Joakim "jkaem" Myrbostad drabbats av ett försenat flyg.

Enligt CS-sajten HLTV innebär avhoppet att OG tar Unpaids plats i tävlingen.


Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL och Pressbild/Bleed
Videokälla: Compass/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..