×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

kassad: Bleed är skyldig över 3 miljoner kronor

1
Bleed anklagas för att vara skyldiga spelare och organisationer över 3 miljoner kronor i obetalda löner och prispengar.
Bleed är skyldiga spelare och organisationer minst 332 000 dollar, ungefär 3,4 miljoner kronor. Det skriver lagets föredetta coach Aleksandar "kassad" Trifunović på X, där han också kallar på organisationen att "sluta ljuga, era clowner".

I sitt inlägg på X skriver kassad att flera av lagets spelare inte fått löner. Exempelvis är Bleed skyldig coachen 20 000 dollar, medan lagets tidigare spelare Josef "faveN" Baumann och Cvetelin "CeRq" Dimitrov båda har minst 15 000 dollar i uteblivna löner. Inte heller har Vladan "VLDN" Radevic mottagit sin lön på över 10 000 dollar. Över 100 000 dollar, ungefär en miljon kronor, av lagets prisvinster har dessutom inte betalats ut ännu. Vidare så är Bleed skyldig esportorganisationerna Apeks och G2 Esports 130 000 dollar respektive 42 000 dollar, enligt kassad.

"Sluta ljuga era clowner", avslutar kassad inlägget med.

kassads inlägg är ett svar till ett meddelande som Bleed tidigare under dagen publicerade på X. I meddelandet understryker organisationen att de har kommunicerat med laget och att spelarnas löner är betalda, men nämner inget om resterande punkter som kassad tagit upp.

Coachen delade därefter med sig ett mejl från 6:e september, över en månad sedan, där han och spelarna trycker på frågorna om löner, prispengar, skulder och bristfällig kommunikation. Han varnade redan då att detta skulle bli offentligt om Bleed inte agerade.

Läs kassads mejl från 6:e september:


Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL och Skärmdump/X
Videokälla: Yalla Compass/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..