×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Norska CS-stjärnan om framtiden med laget: "Är väldigt osäker"

1
Joakim "jkaem" Myrbostad är osäker om laget kommer att hålla ihop.
Förra veckan meddelade Bleed Esports-femman att de lämnar organisationen med omedelbar verkar. Anledningen till detta var försenade löneutbetalningar och obetalda kostnader för bootcamps, spelarövergångar och prispengar.

Laget spelar just nu under namnet Unpaid och under helgen kammade de hem 50 000 dollar för sin andraplats i LAN-turneringen RES Regional Champions. Om laget kommer hålla ihop framöver är osäkert, menar lagets norska stjärna Joakim "jkaem" Myrbostad.

— Jag vet inte, det är grejen. Allt är i luften för tillfället. Jag vet att den här gruppen skulle kunna göra mycket bättre än vad resultaten har visat om det fanns en fungerande organisation bakom oss, för det har definitivt jävlats med oss ​​för länge. Och alla kanske ser till sig själva och går efter individuella erbjudanden, vilket också är helt rättvist, säger han till HLTV och fortsätter:

— Det är inte så att vi tvingas hålla ihop, men om en org kommer kanske vi vill. Vi har inte haft det snacket ännu, för om alla bara sa 'jag ska bara gå min väg', så dödar du den lilla känslan av ett lag vi har kvar, och sedan är vi bara här på semester.

Unpaid misslyckades att kvala till RMR-turneringen inför Shanghais Major som drar igång i november. Den enda inplanerade turneringen laget har just nu är Thunderpick World Championship som drar igång nästa vecka.

Pressbild/Relog Media
Videokälla: Relog Media/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..