×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

nawwk om tiden i Bleed: "Det klickade aldrig"

1
Den svenska AWP-stjärnan berättar att det aldrig klickade i Bleed Esports.
För snart en månad sedan stod det klart att den svenska AWP-stjärnan Tim "nawwk" Jonasson lånas ut till Fnatic. Nu befinner sig 26-åringen och hans nya lag i Serbien för att tävla om RES Regional Champions-titeln.

På plats i Serbien befinner sig även nyhetssajten HLTV som passade på att ta sig ett snack med svensken. Då berättade han bland annat om hur han hamnade i Fnatic och känslorna att lämna vapendragaren Joakim "jkaem" Myrbostad.

— Efter att vi misslyckades att nå RMR:en med Bleed kom jag i kontakt med fnatic och de ville ha mig för RMR:en om möjligt. Det blev liksom bara så. Visst är det tråkigt att lämna några lagkamrater bakom sig, till exempel jkaem som jag spelat med så länge, men när ett sådant här förslag kom, att få chansen att spela RMR:en, var jag tvungen att ta den, säger nawwk till HLTV.

Han berättar även om tiden i Bleed Esports och menar att laget hade bra spelare på prappret men att det aldrig klickade på servern. Han påpekar dessutom han att hans egna form sjönk under sin tid i laget.

— Inget klickade riktigt med Bleed-uppställningen. Vi hade fem bra spelare på pappret, men det klickade verkligen aldrig. Min form personligen sjönk rejält jämfört med min tid i Apeks. Det var jobbigt för alla. Vi kunde inte hitta någon konsekvens i spelet. Jag har inget emot killarna eller så, de är alla fantastiska killar bakom laget och spelarna också.

RES Regional Champions är Fnatics första LAN-turnering med nawwk hållandes i den gröna bössan. Laget avslutade gruppspelet på topp och klockan 12.00 under lördagen ställs de mot Nemiga Gaming i semifinal.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Apeks/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..