×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Singapore

Media: Bleed-chefen ställs inför rätta i Singapore

1
Det stormar ordentligt kring Bleed Esports.
Goh En Wei Mervyn, vd för esportorganisationen Bleed Esports, kommer att stå till svars i en rättegång i Singapore den 21 oktober. Det rapporterar nyhetssajten Dexerto.

Enligt sajten är det oklart exakt vad Mervyn är anklagad för, då lagstiftningen är bred. Dexerto rapporterar dock att åtalet kan ha koppling till en misshandel 2022 eller ekonomiska oegentligheter.

Incidenten från 2022 involverade även Lincoln Lim Jun Hong, som anklagades för misshandel medan Mervyn sågs i hans sällskap. Lim är en tidig investerare i Bleed Esports genom sitt företag Hydroflux, som satsade 1,5 miljoner dollar i organisationen 2021.

Åtalet är det senaste i en serie av turbulenta händelser kopplade till organisationen. Under förra veckan klev flera spelare och coacher fram och anklagade Bleed Esports för att inte ha betalat ut löner och prispengar. Bland de drabbade finns den välkända CS-profilen Aleksandar "kassad" Trifunović, som i ett inlägg på X hävdat att organisationen är skyldiga spelarna tiotusentals dollar, och Rainbow 6-spelaren Terdsta, som säger att han har över 35 000 dollar i obetalda ersättningar.

Artikelbild: Bleed/X
Videokälla: Compass/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..