×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Här är svenskarnas väntade motståndare i RMR-tävlingarna

1
Valve har släppt rankinguppdateringen som avgör seedningen inför höstens RMR-tävlingar. Här är alla svenskarnas väntade öppningsmatcher.
När speltillverkaren Valve igår uppdaterade sin världsranking var det den sista uppdateringen som kommer att användas inför höstens RMR-tävlingar inför Majorn i Shanghai. Det innebär att RMR-tävlingarnas seedning och matchups i praktiken har fastställts, rapporterar CS-sajten HLTV.

CS-sajten har utgått från gårdagens uppdaterade världsranking för att på så vis redan nu få reda på grupper och öppningsmatcher i höstens fyra olika RMR-tävlingar.

För svensk del finns svenska deltagare i samtliga RMR-tävlingar. Flest svensklag återfinns i Europa A-tävlingen där Fnatic, Gamerlegion, Mouz Dynamo Eclot och Sangal Esports seedats.

Svenskarnas öppningsmatcher i grupp A den europeiska RMR-tävlingen
Fnatic vs Natus Vincere
Gamerlegion vs Vitality
Mouz vs Nemiga
Dynamo Eclot vs Falcons
Sangal vs Rebels
Det enda laget i RMR-tävlingarna som har en kärna bestående av minst tre svenska spelare är Ninjas in Pyjamas som seedats till Europa B-tävlingen. Där väntas laget ställas mot tufft motstånd i form av gruppens högst seedade lag G2 Esports.

Svenskarnas öppningsmatcher i grupp B i den europeiska RMR-tävlingen
Ninjas In Pyjamas vs G2 Esports

I den amerikanska RMR-tävlingen är det Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström som representerar Sverige. Deras lag Wildcard möter topplaget Team Liquid i sin öppningsmatch.

Svenskarnas öppningsmatcher i den amerikanska RMR-tävlingen
Wildcard vs Team Liquid

Avslutningsvis har vi också svensk representation i den asiatiska RMR-tävlingen, dock inte i formen av en spelare utan av coachen Daniel "djL" Narancic vars lag Talon Esports seedats till att möta det australiensiska laget Flyquest i sin öppningsmatch.

Svenskarnas öppningsmatcher i den asiatiska RMR-tävlingen
Talon vs Flyquest

Värt att notera är att seedningen ännu inte bekräftats officiellt av tävlingsarrangören Perfect World, men arrangören väntas släppa ett officiellt uttalande om grupper och seedning inom kort. RMR-tävlingarna spelas under perioden 11 november—24 november.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL, Adam Lakomy/ESL och Stephanie Lindgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..