×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Kanonstart för Sangal i ESL Challenger League-slutspelet

1
De regerande mästarna öppnar slutspelet på bästa sätt. Här är alla svenska resultat från gårdagens matcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Kanonstart för Sangal i ESL Challenger League-slutspelet

Under gårdagen spelades de första matcherna i onlinetävlingen ESL Challenger Leagues slutspel. Svensklaget Sangal Esports, som vann tävlingen föregående säsong, öppnade slutspelet på bästa sätt genom att besegra Sashi Esport med 2-0 i kartor. Vinsten innebär att Sangal är klara för upper bracket-semifinal där det portugisiska laget Saw väntar.

Sangal vs Sashi

Venom vinner öppningsmatchen i Svenska Cupen-gruppen

Igår kväll spelades den andra öppningsmatchen i grupp B i Svenska Cupen-gruppspelet. Mötet mellan det svensk-bulgariska mixlaget Venom och Lemondogs blev en jämn historia som till sist slutade med en vinst för de förstnämnda med 2-1 i kartor.

Resultatet innebär att Venom får möta Alliance i gruppens upper bracket-final medan Lemondogs ställs mot Pikejagarna i gruppens första elimineringsmatch.

Venom vs Lemondogs

NIP Svea säkrar slutspelsplats i Elitserien

Ninjas in Pyjamas helsvenska akademilag blir det sjätte laget att säkra en plats i tävlingens slutspel. Laget vann igår sin andra raka match i tävlingens andra swissgruppspel mot Warcube med 2-1 i kartor och säkrar därmed den sjätte av åtta slutspelsplatser.

NIP Svea vs Warcube

Dagens svenskmatcher


Elisa Masters Espoo (gruppspel)
Ninjas In Pyjamas vs B8

RES Regional Champions
Sangal vs Nemiga

ESL Challenger League (slutspel)
Sangal vs Saw

Svenska Cupen (gruppspel)
Alliance vs Venom

Yalla Compass Fall (gruppspel)
Johnny Speeds vs WW

Elitserien (gruppspel)
Northern Lights vs Gooners

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..