×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

ztr:s lagkamrat bänkas — två månader innan RMR-tävlingen

1
Gamerlegion bänkar Andreas "aNdu" Maasing.
Gamerlegion, som har svensken Erik "ztr" Gustafsson som in-game leader, väljer att bänka sin estniska rifler Andreas "aNdu" Maasing. Det meddelar organisationen genom inlägg på sociala medier.

Beskedet kommer bara två månader innan lagets framträdande i den europeiska RMR-tävlingen inför Majorn i Shanghai och laget behöver nu hitta en ersättare till spelaren. Trots en lovande start i Gamerlegions huvudlag, där aNdu ursprungligen imponerade efter sin befordran från organisationens akademilag, har hans individuella prestationer sjunkit något den senaste tiden.

I en kommentar till CS-sajten HLTV säger huvudtränaren Ashley "ash" Battye (coach) att beslutet inte enbart beror på aNdu:s prestationer, utan också på behovet av en spelare som "bättre matchar lagets mentalitet och ideologi, särskilt med kommande förändringar inom Counter-Strike-världen nästa år".

aNdu anslöt till GamerLegions huvudlag i mars efter en imponerande provperiod och blev en permanent medlem i juli.

Gamerlegion är nu:
Erik "ztr" Gustafsson
Sebastian "volt" Malos
Henrich "sl3nd" Hevesi
Timur "FL4MUS" Marev
Ashley "ash" Battye (coach)

Artikelbild: João Ferreira/ESL och Joakim Asplund/Godsent
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..