×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Media: Stora förändringar i CS-Majors från 2025

1
Valve rapporteras utöka antalet deltagande lag i Majors framöver.
Från och med den första Majorn år 2025, som hålls den 9–22 juni i Austin, Texas, kommer Majors att expandera från 24 till 32 lag. Det rapporterar CS-sajten HLTV som baserar informationen på flera källor som uppges ha insyn i upplägget.

Förutom att utöka antalet lag i tävlingen har speltillverkaren Valve också beslutat att slopa det nuvarande kvalsystemet med RMR-tävlingar och istället basera deltagarlistan för Majors på tillverkarens egna egna regionala rankingar som kommer att tjäna som grund för direktinbjudningar till tävlingen.

Tävlingsarrangören Blast är värd för den första Majorn med det nya formatet, som till följd av den utökade deltagarlistan kan komma att innehålla ett extra Swiss-gruppspel. Detta är den mest omfattande förändringen av Major-formatet sedan 2018, då turneringen utökades från 16 till 24 lag.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..