×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Publikfest väntas för Majorn i Shanghai — alla faser spelas inför åskådare

1
Majorn i Shanghai kommer att ha livepublik under hela tävlingen.
Tävlingsarrangören Perfect World har meddelat att Majorn i Shanghai kommer att ha en livepublik under samtliga tre faser av turneringen. Det är första gången sedan Majorn i Rio år 2022 som detta sker vid en Major.

I ett inlägg på X avslöjar Perfect World också att Majorn kommer att inledas på Shanghai World Expo Exhibition and Convention Center, med plats för 5 000 åskådare. Slutspelen äger rum i SPD Bank Oriental Sports Center, som har en kapacitet på 13 000 personer i publiken.

Den kommande tävlingen blir en av få Majors där publik får närvara vid samtliga faser. Tidigare har bara IEM Rio 2022 och Majorn i Berlin år 2019 haft detta upplägg. RMR-tävlingarna, som spelas i november innan Majorn, kommer inte att ha någon publik.


Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..