×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Efter stora inkomstbortfallet — Valve tvingar spelarna att göra autografer på plats

1
Speltillverkaren kan ha förlorat stora summor pengar på att proffsspelarna inte följt regelverket kring autografklistermärkena.
Valve har infört en ny regel för inskick av spelarnas autografer inför Majorn i Shanghai som innebär att spelarna nu måste rita sina signaturer på plats. Det rapporterar CS-sajten HLTV.

Bakgrunden till beslutet är tidigare problem vid Majors, där det uppstått stora förseningar på grund av att spelarna inte lyckats hålla sig till tillverkarens regelverk. Inför Majorn i Köpenhamn tidigare i år blev stickersförsäljningen kraftigt försenad vilket kan ha lett till stora inkomstbortfall för såväl Valve som spelarna själva.

Under fjolårets Major i Paris översteg intäkterna 110 miljoner dollar (~1,1 miljarder kronor).

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..