×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

znajder ser storhet i NIP-spelaren: "Kan bli Sveriges nästa talang"

1
Max "maxster" Jansson uppmärksammas av den svenska legendaren.
Andreas "znajder" Lindberg är ingen främling för många. Som vinnare av CS:GO:s första Major någonsin, Dreamhack Winter 2013, har svensken cementerat sin plats som en legendarisk svensk CS-spelare. I en djupdykning av CS-sajten HLTV diskuterar znajder om hur livet ser ut idag, vad han skulle gjort annorlunda i karriären och vilka som kan leda framtiden för svensk CS.

Idag är znajder en lärare och planerar att vidareutbilda sig på en högskola. En återgång till Counter-Strike är uteslutet för znajder, men han ser fortfarande hopp om Sveriges framtid i sporten. En spelare som han särskilt vill hylla är Ninjas in Pyjamas-talangen Max "maxster" Jansson, som varit del av linan i ett halvår och visat stor potential.

"Jag tror att han bara behöver få stryk, hitta sig själv och sedan, om han har rätt mentalitet och självförtroende för att komma tillbaka från det, då kommer han att bli Sveriges nästa talang. Men om han faller ihop är han borta, precis som många andra spelare. Som jag, till exempel", säger znajder i intervjun med HLTV.

En annan spelare som znajder hyllar är sin tidigare elev Max "kronkzz" Gustafsson, som han menar visat både skicklighet i spelet och kamratskap i sina lag. 20-åringen har tidigare spelat i Skolkampen, Svenska Elitserien och missade precis kvalet till Svenska Cupen-gruppspelet som del av Thomas Shelbyk.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/Svenska Cupen och Carolina "quiethell" Mårtensson
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..